Alice

Sitter hemma hos Alice och myser. Vi har inte setts på hur länge som helst. Och nu hade Alice en ledig helg från sin musikal. Ha det bra önskar vi på apelviksvägen, puss!


Lördag 30 juni

Här om dagen fick jag mitt armband från Avanna.se. Det var hur snyggt som helst! Och jag tyckte levernasen gick fort den med. Jag beställde i söndags och fick hem paketet på tisdagen. Men dock var armbandet för stort (vilket jag borde kunnat räkna ut..) men jag vägrar att skicka tillbaka ett så fint armband på grund av att det var lite stort. Därför hade jag tänkt att ta loss några pärlor/döskallar. Vi får se hur det går, det är ju lite pilligt men, men. 
I det paketet fick jag med armbandet, en liten smyckespåse (där armbandet låg i) fakturan och ett sött litet vykort!
 
Annars då? Jo igår var jag på kalas hela dan om man säger så. Först var det min kusin som fyllde 20 år. Sen på kvällen var det en stor fest eller jag kanske ska kalla det afterwork, där var det ungefär hundra pers, ja HUNDRA pers! Helt sjukt! Men där stannade jag inte så länge utan stack hem i regnet och myste ner i sängen framför några avsnitt av Desperate Housewives. Men mellen kalasen hann jag med en snabbis på stan med Amanda. Vi kollade några affärer och sen gick jag och lånade en bok på Komendianten. 
Idag blir det inte mycket bättre med allt kalasande (haha) för i eftermiddag ska vi hem till min moster m.familj. Hon fyller år idag och då ska det has kalas! :)
 

Ronja

Kolla in min bästavän Ronjas nyas blogg vettja! Puss på dig sötnos! 

Städdag

Hey! Har städat hela förmiddagen idag. Meningen är att jag ska storstäda hela hemmet varje torsdag, för att få lite extra klirr i kassan, haha! Nu har jag ätit lunch och ska ut en sväng till min kanin, sen blir det stan med mammsen. Puss

Just nu

Hallådär! Jag är hos Ronja nu i hennes nya hus. De flyttade in igår. Riktigt fint om ni frågar mig! ;) Vi ska senare ner till stan och kolla på bio. Men måste sticka nu, puss!

Filmmys

Vart en snabbis ikväll hos Amanda och kollat film. Riktigt mysigt var det! Godnatt!


Bakning

Heej! Det bara regnar ute och jag har därför varit inne hela dagen. Jag, Fiona och mamma har bakat vaniljbullar. Eftersom att jag varken gillar kanel eller kardemumma. Bullarna håller på och jäser, sedan ska de in i ugnen. Puss

Swedish House Mafia

Godmorgon! Sitter och äter frukost medans jag lyssnar på min systers frustration... Imorse kl.9.00 släpptes biljetterna till Swedish House Mafia. Hon köade i typ 40 min men när hon väl var framme så var alla biljetter slut online. Såhär har vi det alltså hemma! ;) 
Det regnar idag med och därför får det bli ännu en dag inomhus... KUL!
 

Avanna

Har precis beställt ett armband från Avanna.se. Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst där men sparar pengar till London resan i höst. Då ska jag shoppa!
Det är det här armbandet jag beställt.

Söndag

Hej!
 
Idag är det söndag men utan något dåligt humör. Många gillar inte söndagar bara för att det är sista dagen på helgen och att dagen efter så ska man antingen jobba eller gå till skolan. Men idag så finns inte de där tankarna för imorgon är jag liiika ledig som jag är idag! Sommarlove!
 

Idag har jag vart i Nackhe hela dagen. Min bror har hållt i ett lopp (Nackhällerundan) och då har jag hjälpt till i både caféet och tagit kort på löparna. Jag skulle egentligen vart med men jag har fortfarande inte återställts från min förkylning. Men annars brukar jag var med och springa lopp och tycker det är väldigt kul! Om det är något jag vill satsa på inom sport så är det löpning. (förvånade faces, I know) 

Varbergs Kurort

Sitter på Kurortens uteservering just nu med mamma. Vi har ätit gott och ska sova här inatt. Riktigt mysigt att få lyxa till vardagen!

Dagen med tjocka släkten var trevlig! Vi åt kyckling och potatissallad. Sen var det poängpromenad och efter det kaffe och kakor. Mumsigt! 

Släkträff

Sticker nu på släktträff i Nösslinge! Ha det braa!
Gammal bild från skolan...

Glad midsommar!

Hejhej! Har inte varit hemma någonting idag och har då därför inte kunnat blogga. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Nu har Ronja kommit och snart ska även Amanda komma. Ikväll blir bara chill hemma. Puss och kram! Här får ni några bilder från idag! :)
fina syster!
 

1 vecka på sommarlovet

Gör ett sista inlägg idag innan jag går och lägger mig. Eller ja egentligen har jag redan gått och lagt mig i sängen men ja ni fattar! ;) Idag blev det kebabpizza till kvällsmat och efter det tog jag och Ronja en promenad och gick och köpte glass. Mysigt vare! Men vi syns imorgon på Midsommarafton då! Puss!
jaa... så tidigt gick jag, Ronja och Amanda upp för att fixa oss i ordning på skolavslutningen...

Inför Midsommarafton

Hej! Har verkligen haft fullt upp idag och har inte varit hemma så jag har heller inte kunnat blogga. Blogg.se appen fungerar ju inte!? Jag är verkligen såå taggad för imorgon, kommer bli riktigt roligt!
 
 
Varje år på Midsommarafton finns det nämligen en tradition som först börjar med frukost på Café Mignon. Sedan är det lunch med hela midsommargänget som typ är på 50 pers. Både vuxna och ungdomar. Sedan blir det dans runt midsommarstången på ängen. Efter det är det, spelas det fotboll - vuxna mot ungdomar. Sen är det tårta. Också tillslut är det middag på kvällen, som består då av bland annat potatissallad, köttbullar, korv, pasta m.m. Och varje år får man ett uppdrag att fixa. Förra året gjorde vi ungefär 300 köttbullar och i år gör vi potatissallad. Så jag och mamma har idag skalat 7 kg potatis! :) Så det är verkligen en heldag med massa skoj på Midsommarafton! Så nu vet ni varför jag älskar Midsommar så mycket! :)
 
Här får ni några gammla bilder från Midsommar för nått år sen!
Ja, jag bjuder på den...

I solen

Har suttit ett bra tag nu i trädgården och bara njutit av vädret. Mioo är lika sprallig som vanligt när han får hoppa ur buren och ner och springa i gräset. Pappa står och grillar hamburgare ute och ja, livet är bara underbart just nu med det fina vädret och sommarlovet. Det enda jag har att klaga på är min förbannade förkylning... Vill bara ut och springa nu! Men min snuva säger stopp till det så fort jag ens springer upp för trappan!
Fick även smaka på årets första smultron, tyckte att Mioo inte behövde det med tanke på hans kropp så alla smultron gick till mig istället!

Mioo min Mioo

Är hemma nu efter några timmars solande på Kåsa. Nu hade jag tänkt att gå ut i trädgården en stund och rasta min lilla kanin Mioo. Ha det! 

Stranden

Hejhej! Har vart en snabbis på Team Sportia idag med mammsen och provat ut träningsoverall till handbollen. Och nu om en stund ska jag möta upp Amanda på stan och så ska hon köpa blommor till sin midsommarkrans. Sen blir det och lunch och sen STRANDEN! Så taggad för första dagen på stranden på sommarlovet. Har inte vart tillräckligt varmt innan men nu kör vi! Jag har en bikini från Gina Tricot som ska ta sin premiär idag!
 
 
 
 

Konfirmation 2013

Sitter nu i soffan och kollar på Sverige - Frankrike matchen i fotbolls em. Men eftersom det redan är klart att Sverige inte går vidare så kan jag villigt erkänna att jag inte kollar särskilt noga.
Jag har nyss anmält mig till konfirmation som ska göras nästa sommar. Helt sjukt att jag ska konfimera mig! Jag kom ihåg det som igår när min syster gjorde det och det var liksom 7 år sedan! Här går tiden fort minsann!

Tar en paus i tittandet...

Heej allihopa! Nu gästbloggar jag, Ronja!
Gabbis blogg har verkligen blivit fin tycker jag ;) 
Nu sitter vi hemma hos Gabbi och tar en paus i tittandet av Desperete Housewives och äter lite, medans vi väntar på Amanda! Vi får lite dåligt sammvete när vi sitter inne istället för att vara ute i det fina väderet! Men det är sommarlov så vem bryr sig!

Ha en grym dag alla där ute! 

Puss o Kram // Ronja <3


Tisdag 19 juni

Good morning sunshines!
Det är nu 5:e dagen på sommarlovet och jag har inte hunnit göra någonting! För det mesta har jag legat i min säng och kollat Desperate Housewives. Och det är precis vad jag tänker göra idag med haha! Nej men jag har inte varit helt frisk, igår hade jag huvudvärk och var snuvig. Idag är det bättre och därför får jag också sällskap av Ronja och Amanda.

Förresten, för er som har egna bloggar på blogg.se så har det ju kommit en ny "plattform". Jag själv älskar den och det var lite den som fick mig till en nystart. Ny plattform, nystart, ny design, allt är NYTT! :D

Mina fina vänner Amanda och Ronja.

Nystart

Heej!
Det var ett tag sen får man ju säga! Och under den tiden jag inte har bloggat har jag skaffat mig ny inspiration och ny glädje inom bloggningen! Så här är jag med ny deisgn (dock inte så avancerad) och ny kraft! Haha! ;)
Nu kööör vi!


Två bilder från skolavslutningen med Ronja och Amanda.

RSS 2.0